Rietdekker Friesland

Opzoek naar een Rietdekker in Friesland?

Bij rietdekkersbedrijf E. Hoekstra in Friesland staat kwaliteit en passie voor het vak centraal. Wij werken al verscheidene jaren aan diverse rietdekkers projecten in omgeving Groningen en Friesland.

Rietdekken is een eeuwenoude ambacht. Een ambacht dat door Rietdekkersbedrijf E.Hoekstra als ruim 15 jaar wordt uitgeoefend. Wij zijn niet voor niets de rietdekker van Friesland. Bekijk ook onze projectenpagina om de perfecte resultaten te bekijken.

Aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers

Ons rietdekkersbedrijf is aangesloten bij de vakfederatie Rietdekkers omdat aandacht voor de klant en het leveren van kwaliteit centraal staat. Een extra bewijs van onze passie voor het vak en voor de klant een extra garantie op vakkundigheid.

Wilt u een riet gedekte woning of boerderij waarvan u jarenlang plezier heeft, kies dan voor Rietdekkersbedrijf E. Hoekstra in Friesland. Niet alleen vanwege het prachtige eindresultaat, maar ook omdat de werkzaamheden duidelijk, eerlijk en prettig worden uitgevoerd.

Ook voor verschillende soorten plaatwerk kunt u bij ons terecht. Een zeer voordelige en nette oplossing voor uw versleten pannen of rietendak van uw boerderij is het plaatsen van golfplaten of dakpanplaten op het dak van uw boerderij.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag een keer persoonlijk bij u langs om u de opties voor te leggen. Vraag meer informatie op via het contactformulier of bel 0511-522134.

Bekijk ook...