Rieten dak restaureren

Altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een nieuw rieten dak laten aanleggen? Of zoekt u wellicht vakmensen die u kunnen helpen met het restaureren van of het verzorgen van onderhoud aan uw rieten dak bent u welkom de hulp van Rietdekkersbedrijf E. Hoekstra in te schakelen. Wij kunnen u namelijk uitstekend helpen met de juiste ervaring en kennis om elk dak op een professionele manier onder handen te nemen. Wij bieden onze werkzaamheden voor een scherpe prijs aan zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op de kwaliteit van het eindresultaat! Aarzel niet contact met ons op te nemen als u onze hulp in wilt schakelen. Wanneer u meer informatie wenst dan nodigen wij u ook uit contact met ons op te nemen.

Wilt u een rieten dak laten onderhouden, restaureren of plaatsen?

Rietdekkersbedrijf E. Hoekstra kan u helpen met het onderhoud, plaatsen of restaureren van uw rieten dak! Door onze 20 jaar relevante ervaring en de relevante vakdiploma’s voor u in te zetten kunt u rekenen op het beste eindresultaat. Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers om u wat meer zekerheid te bieden. Dit betekent dat u zeker bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Wij bieden u de beste kwaliteit

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het inschakelen van onze hulp dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0511 – 522 134 of 06 – 555 815 44. Als u liever een e-mail stuurt dan zijn wij te bereiken op info@evert-hoekstra.nl 

Bekijk ook...